Ontdek het geheim van de Kabbala en Tarot

 

18 jaar ervaring

18 jaar ervaring in zowel de psychiatrie als in mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk

Brede kennis

Veel mensen zowel met psychische / mentale klachten als met fysieke klachten mogen behandelen

Maatwerk

Door verschillende methodieken in te kunnen zetten voor het beste resultaat

Wil jij inzicht?

Door mijn jarenlange ervaring in zowel het psychische als lichamelijke stuk en de gewone huis - tuin en keuken klachten kan ik verschillende middelen in zetten voor een duidelijk resultaat. Onderzoeken van gezondheid vragen maar ook de vragen die veel mensen hebben wat wil ik nog met mijn leven. Op een kruispunt staan en niet goed weten welke afslag te nemen. Het leggen van de tarot kaarten en het uitrekenen van de getallen van de Kabbala geven hier het juiste antwoord op, hierbij gebruik ik ook de astrologie en de numerologie voor een nog mooier en duidelijker resultaat. Vanuit mijn mediumschap giet ik hier nog een sausje over wat ik het toetje noem. Zijn er belangrijke vragen?  Stel ze je hoeft het niet alleen te doen. 

Betrokken en professioneel

Rond 2010 heb ik Wilma leren kennen via een ondernemersnetwerk. Ons contact is altijd een combinatie geweest van persoonlijk en professioneel. Ik was onder de indruk van hoe Wilma professioneel en betrokken haar praktijkactiviteiten als natuurgeneeskundig therapeut uitvoerde. Dit kreeg vorm in 2013 in de ontwikkeling van een gezondheidsprogramma voor vrouwen met overgewicht waarbij onze verschillende disciplines elkaar aanvulden; een programma dat door alle deelneemsters als zeer succesvol werd ervaren. Wilma was altijd bereid iets extra's te doen als dit een van de deelneemsters betere resultaten mee zou  bereiken. Zij is zo'n therapeut waarbij je het gevoel krijgt dat je in bekwame en veilige handen bent. En mijns inziens niet onterecht! Niet alleen beschikt  Wilma over een decennialange ervaring, waaronder in de psychiatrische zorg, ze heeft ook nog eens vanuit haar visie en leergierigheid een brede expertise tot haar beschikking. Een van de eigenschappen die ik persoonlijk erg waardeer is dat ze zich niet gek laat maken. Ik heb haar namelijk leren kennen als iemand die zich niet laat meeslepen in de dramatiek en ego spelletjes van anderen. Met een warm hart maar koel hoofd blijft ze als een kalme rots in de branding staan, of dat nu voor de patiënten en cliënten is met wie zij werkt of in de privé situatie. Als je dus in de gelegenheid bent om door Wilma begeleid te worden, warm aanbevolen om serieus te overwegen. Deze begeleiding kan namelijk een diepe transformatie en heling voor jou mogelijk maken. 

Auteur, hypnotherapeut, Bloeiende Praktijk ondernemer

Tnull

Onweerstaanbaar aanbod

Een uitgebreide beschrijving van de getallen van Kabbala en de kaarten van de tarot, met hierover heen een sausje van mediumschap.

Wat dit zo uniek maakt

€ 80,-

De combinatie van Kabbala der getallen en Tarot 

Door de combinatie te maken met kabbala der getallen en tarot krijg je een compleet ander beeld en boodschap. 
arrow_drop_up arrow_drop_down