Veranderingen vinden plaats op de grens van onze comfortzone, wat betekent dat we niet veranderen zolang we blijven vasthouden aan wat we al weten.

Allia Svrinskaya

Over Wilma

Adviseur / Coach / Therapeut 

Ruime ervaring en werkzaam als agoog binnen een opname kliniek in de GGZ en eigen praktijk in coaching, advies en therapeut. Als vakdocent in de voetreflexzone werkzaam geweest op een mbo school. Vele opleidingen en cursussen gedaan zowel binnen de GGZ als mijn eigen praktijk. Ik school mij nog steeds zowel in beide doelgroepen. Nu participeer ik binnen de ggz om eenzaamheid draagvlak te geven. Binnen mijn eigen praktijk kijk en voel ik wat er nodig is om aan herstel te werken. Ik kan verschillende gereedschappen inzetten om hieraan te werken, wat voor de een goed gereedschap is kan voor de ander een totaal ander gereedschap nodig zijn. Ik ben lief en respectvol, maar kan ook de spiegel voorhouden, alles om een ze goed mogelijk resultaat te behalen en dat in te zetten wat nodig is voor bewustzijn te creëren zodat verandering ook plaats kan maken voor herstel. Vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.  

Mijn Missie in het leven is

De mens dat geven wat die nodig heeft

Voetreflex/Quantum testen

Voetreflexzone therapie pakt het hele lijf aan

Medium/ Tarot


De tarotkaarten bestaan uit 78 kaarten die onderverdeeld zijn in 22 grote Arcana en 56 kleine Arcana kaarten. Net als in de Astrologie werken we in de Tarot met de vier elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde. En hierbij gebruik ik nog de Astrologie de Numerologie en de Kabbala der Getallen.   

De Tarot laat zien wat er onderbewust aanwezig is. De kaarten weerspiegelen deze situatie waarin je je bevindt en scheppen duidelijkheid in de manier waarop je denkt en handelt. De kaarten helpen je bewust te worden van je onderbewuste.  

Mediumschap is afstemmen op de energie van de ander zowel in het hier en nu als in de goddelijke wereld van mensen die over zijn gegaan.

Goede Voeding werkt als medicijn

Alles wat je eet of drinkt waar je lijf op reageert of ziek van wordt is niet goed voor je. Alleen jouw lijf weet het antwoord, voel en luister daarna. 

1. Eet niet meer dan nodig of dat je lijf aangeeft
 2. Kauw goed, eet rustig, eet met aandacht
 3. Varieer zo veel mogelijk in de maaltijden
 4. Eet voldoende groente en fruit
 5. Eet zoveel mogelijk ongeraffineerde voedingsmiddelen
 6. Eet zoveel mogelijk verse of vers bereide voedingsmiddelen
 7. Kies zoveel mogelijk voor producten zonder chemische toevoegingen
 8. Kies zo veel mogelijk voor biologisch geteelde voeding
 9. Zorg voor een juiste zuur/base-evenwicht
 10. Zorg voor een goede verhouding tussen dierlijke en plantaardige producten

Review 

Harm H

Een hele fijne en helende voetreflex en tarot kaarten sessie mogen ontvangen van Wilma. Ik ken haar al jaren en mijn eigen innerlijke reis is bij en met haar gestart.  Nu zoveel jaren later was het heerlijk dat Wilma mijn voeten weer heeft aangeraakt.  Wilma is een mooi mens, prachtige ziel en kundige & wijze therapeute. Intuïtief en met fijn gevoelige precisie weet Wilma letterlijk en figuurlijk de juiste punten aan te raken. En geeft dat op eerlijke en respectvolle manier terug. Gun je zelf ook zo'n fijne behandeling
Jeffrey B
“Onlangs heb ik een medium privé consult gehad van Wilma Burgers.  Wilma maakte direct contact met mijn opa en oma in de Spirit World en gaf concrete bewijzen over hun leven die zij niet kon weten. Door de combinatie met wat zij vervolgens over mijn eigen leven en de personen om mij heen vertelde was het een zeer volledig consult met alles wat ik momenteel nodig heb. Wilma heeft oprechte aandacht voor haar cliënt en biedt aan het eind van het consult ruimte om vragen te stellen. Zij is begripvol en durft ook te benoemen waar de leerpunten zitten in plaats van alleen complimenten te geven. Wilma werkt met plezier en is lekker zichzelf, waardoor ik mij als cliënt bij haar op mijn gemak voel. Het consult heeft mij extra duidelijkheid, bevestiging en inzicht gegeven.Dankjewel Wilma
Sandra D

Auteur, hypnotherapeut, Bloeiende Praktijk ondernemer

Rond 2010 heb ik Wilma leren kennen zakelijk als prive. Ik was onder de indruk van hoe Wilma professioneel en betrokken haar praktijkactiviteiten als natuurgeneeskundig therapeut uitvoerde. Dit kreeg vorm in 2013 in de ontwikkeling van een gezondheidsprogramma voor vrouwen met overgewicht waarbij onze verschillende disciplines elkaar aanvulden; een programma dat door alle deelneemsters als zeer succesvol werd ervaren. Wilma was altijd bereid iets extra's te doen als dit een van de deelneemsters betere resultaten mee zou  bereiken. Zij is zo'n therapeut waarbij je het gevoel krijgt dat je in bekwame en veilige handen bent. En mijns inziens niet onterecht! Niet alleen beschikt  Wilma over een decennialange ervaring, waaronder in de psychiatrische zorg, ze heeft ook nog eens vanuit haar visie en leergierigheid een brede expertise tot haar beschikking. Een van de eigenschappen die ik persoonlijk erg waardeer is dat ze zich niet gek laat maken. Ik heb haar namelijk leren kennen als iemand die zich niet laat meeslepen in de dramatiek en ego spelletjes van anderen. Met een warm hart maar koel hoofd blijft ze als een kalme rots in de branding staan, of dat nu voor de patiënten en cliënten is met wie zij werkt of in de privé situatie. Als je dus in de gelegenheid bent om door Wilma begeleid te worden, warm aanbevolen om serieus te overwegen. Deze begeleiding kan namelijk een diepe transformatie en heling voor jou mogelijk maken. 

Desiree A

Storyteller, Journalist, Adviseur PR en Marketing

Wilma Burgers heb ik tijdens medium- en healing kringen leren kennen als een nuchtere dame, met beide voeten stevig op de grond. Het bijzondere is dat ze als medium tegelijkertijd in het ongeziene kijkt. Met heldere blik. 

Wilma is een begenadigd medium, mede door haar brede levenservaring. Bij alles wat ze doet, staat dienstbaarheid voor haar voorop. 

In mediumschap is ze dienstbaar aan de spirit die graag gehoord wil worden en boodschappen door wil geven. Aan de andere kant is er degene die het consult aanvroeg en behoefte heeft aan het contact met een overledene. Wilma zit daar als medium tussen. Ze geeft beiden de ruimte en neemt daar alle tijd voor die nodig is. Haar beloning is eerst en vooral een geslaagd contact. Haar eigen meningen komen tijdens consulten nooit tussenbeiden. Wilma is een zuiver kanaal.

Zelf heb ik tijdens een sessie met Wilma ervaren dat mijn moeder, die zelden doorkwam, dat bij Wilma wel deed. En dan ook met een gedegen boodschap. 

“ Schoenmaker hou je bij je leest,” luidde haar advies. 

In mijn geval was die leest een tekstverwerker. Het advies was niet beperkend maar gegeven als oplossing voor een situatie waarin ik toen zat. Een moeilijk parket vol juridische voetangels en klemmen. Waarvan ik bovendien niet begreep wat er nu echt speelde. Via Wilma gaf mijn moeder inzicht in die ingewikkelde materie. En zelfs een weg naar de mogelijke oplossing. 

Mijn moeder maakte daarna ruimte voor mijn oma van vaders kant. “Vrijheid was altijd belangrijk voor mij, en zo heb ik mijn kinderen ook opgevoed. Ik denk dat jij Desiree, die vrijheid ook hebt genoten bij het opgroeien. Dat die ook voor jou heel belangrijk is. Kies voor die vrijheid.”  

Ook dat was een mooi advies van mijn oma. En hielp me bij het maken van de keuze om in Portugal te gaan wonen. Wat ik nu doe. 

Opvallend in deze consulten was dat de overledenen daadwerkelijk (ongevraagd maar zeer gewenst) tot in detail ingingen op zaken die in mijn leven speelden. En dat Wilma in staat was om die informatie op te pakken. Dat maakt haar voor mij ook zo’n goed medium, samen met het feit dat ze dit vak letterlijk met liefde uitoefent. 

arrow_drop_up arrow_drop_down